Egyénileg alakítható betonkerítés

Szponzorált tartalom

Betonkerítés

Nem véletlen, hogy az építőkockák népszerűek a gyerekek körében. Tetszés szerint variálhatóak, így szinte végtelen számú lehetőséget kínálnak. Lényegében ez az előnye a különféle módon kombinálható betonkerítés darabjainak is.

Az öntött részek nagy pontossággal illeszkednek egymáshoz és ha az alapokat biztos talajra helyezik, akkor a betonkerítés hosszan tartó biztonságot szavatol. Néhány típusú elem közül lehet választani, attól függően, hogy a kerítés melyik részére kerül.

Alulra általában a tömör darabok jönnek, felülre pedig az áttörtek. A betonkerítés teljesen sima öntésű, ami egyrészt a szemnek mutatósabb, mivel alapos munkát tükröz, másrészt pedig nem áll meg benne a víz, ami a fagyok ideje alatt károsíthatja az anyagot.

Ha a nedvesség belefagy a hézagokba, azokat egyre nagyobbra tágítja és igaz, hogy nem egy év alatt, de idővel jelentős károkat okozhat. Ezt senki sem szeretné, ezért a gyártás fontos eleme a gondos tervezés és kivitelezés. Ennek köszönhető, hogy a termékekre szinte nincs is reklamáció.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.