Folyamatosan működtethető a levegőtisztító

Szponzorált tartalom

Levegőtisztító

A levegőt tisztítani kell, csak az a kérdés, hogy hogyan. Az ablakon keresztül nem mindig megvalósítható, mivel ezen keresztül gyakran porosabb és szmogosabb levegő jön a szobába, mint ami benn van. A levegőtisztító olyan alternatíva, amely minden esetben ajánlható.

A beállítások után csak akkor kell vele foglalkozni, amikor ezen valamit változtatni szeretnénk, illetve a filtert kell tisztítani. Amikor ennek ideje van, a levegőtisztító ezt jelzi, tehát a tulajdonosnak nem kell naplót vezetnie az elkövetkező tisztítás idejéről.

Amennyiben tele a filter, a kijelzőn egy jel mutatja, hogy a csere szükséges. A beállítási lehetőségek között az is szerepel, hogy mekkora terület az, amelyben a berendezésnek működnie kell. 22m2-es alapterületen, egy nap folyamán akár öt alkalommal teljes mértékben átcseréli a levegőt.

Modelltől függ, hogy melyik mekkora kapacitással dolgozik. Nem csak azok számára ajánlott a légtisztító, akiknek valamilyen légzési problémája illetve allergiája van, hanem azok számára is, akik szeretnének egészséges tiszta levegőjű helyiségben élni.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.