Kiemelkedő hatásfokkal bír a napelemes töltő

Szponzorált tartalom

Napelemes töltő

Szeretünk a természetben barangolni, de ugyanakkor a modern technika vívmányaira szükségünk lehet olykor? Komoly problémát jelent, hogy a nagy energiaigénnyel rendelkező készülékek, amilyenek az okostelefonok, tabletek, a fokozott használat mellett gyorsan lemerülnek. Mit tehetünk azért, hogy megoldjuk könnyedén a kialakult problémát? Amennyiben a közelben nincs hagyományos áramforrás, a napelemes töltő kapóra jön.

Ez a hihetetlenül hatékony berendezés a természetes fényből nyeri ki a kellő mennyiségű energiát. A piacon megtalálható más napelemes töltő változatokkal ellentétben, amiknek a hatásfoka alig éri el a 15%-ot, a Blitzwolf tok teljesítménye a 21,5 – 23,5 %-os arány között mozog. Amint megfelelő mennyiségű fénysugárzás éri, azonnal megkezdi az áramtermelést.

Egyszerűen utolérhetetlen, ha kirándulni megyünk hosszabb időre. A napelemes töltő gondoskodik arról, hogy bármikor a rendelkezésünkre álljanak a kommunikációs eszközeink, amelyekkel tarthatjuk a kapcsolatot a családunkkal, barátokkal vagy a legfrissebb hírekről szerezhetünk tudomást.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.