Konecranes futómacska fejlesztése a darukon

Szponzorált tartalom

Hatalmas teherbírás

A vállalat munkatársai mindig keményen dolgoztak annak érdekében, hogy a vásárlók igényeit kielégítsék, illetve azon, hogy javítsák a különféle iparágakban tevékenykedő cégek teljesítményét és hatékonyságát.

Így vált fontossá a Konecranes futómacska fejlesztése a darukonis is, mivel folyamatosan a tökéletesség elérésére törekedtek. Ennélfogva ügyelnek arra, hogy mindig olyan szolgáltatásokat és emelőberendezéseket gyártsanak, amelyek elnyerik az ügyfelek bizalmát.

Csökkenteni vagy növelni tudják a fesztávolságot, amire az épületek bővítésekor szükség lehet. Mindemellett a tartókat meg tudják javítani, illetve erősíteni, amit a teherkapacitás megnövekedése tehet szükségessé.

A futómacska a nehéziparban tevékenykedőknek lett kifejlesztve. A vezérlőegység, a motor, valamint a hajtómű a saját gyárukban készülnek, ami kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot garantál. A darut és az épületet érdemes rugós, vagy gumis ütközőkkel védeni, amelyek megfelelnek az OSHA-követelményeknek. Tehát javasolt a Konecranes futómacska használata.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.