Liqui Moly termékek – Szerviz – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Szponzorált tartalom

Liqui Moly termékek

Liqui Moly termékek

Nem is gondolnátok, hogy mennyi különleges terméket lehet kapni az olajwebshop.hu-n, amiket a Liqui Moly gyárt. Nem vagyok nagy autóguru, csak egy baráti beszélgetés során jött szóba egyáltalán a téma, meg hogy milyen termékek vannak és én csak ámultam és bámultam. Bár nem feltétlenül szükséges végtelenül képzettnek lenni a témában, azért aki már szagolt kicsit az autókhoz, lehet, hogy nem lepődik meg annyira ezeken a dolgokon, mint mondjuk én tettem. Kezdjük is a legelején.

Liqui Moly termékek – Szerviz – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Hallottatok már a fojtószelep tisztító spraykről? Igen, korábban én sem. És mi a helyzet a légtömegmérő tisztító sprayvel? Arról sem? Semmi gond, ezek azért annyira nem hétköznapi termékek, amivel mindenki találkozik, aki valaha is kicserélt egy izzót a kocsin. Ellenben azoknak, akik egy kicsit is komolyabban hozzányúltak már a járműhöz, minden bizonnyal ismerősek lehetnek ezek a speciális tisztító folyadékok, hiszen rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy a különböző alkatrészek megfelelően működjenek a szerelést követően is.

Megvan az a hang, mikor egy autóból valami istentelen csikorgás jön ki és nem azért, mert béna zenét hallgatnak benne? Általában ekkor az ékszíj csúszik. Azért, hogy ez ne történjen meg, szoktak használni ékszíj csúszásgátló anyagot is, amit szintén a Liqui Moly termékek között találhatunk meg.

A láthatatlan kesztyű szókapcsolat hallatán akár arra is lehetne gondolni, hogy valami sci-firől, vagy meséről van szó. Pedig csak egy olyan termékről az olajwebshop.hu kínálatában, amit meglehetősen sokan rendelnek. Ez a krém egy olyan réteget képez a bőrön, ami a levegőt átengedi, viszont a különböző káros anyagoktól megvédi azt anélkül, hogy bármilyen fizikai kesztyűt fel kéne venni hozzá. Ez azért jó, mert a legtöbben nem igazán szeretnek kesztyűben dolgozni, mondván, hogy nem a legkényelmesebb dolog és sok esetben hátráltatja is a munkát.

És még megannyi hasonló kaliberű termék közül lehet válogatni az olajwebshop.hu webáruházában ettől a gyártótól. Ami szerintem nagyon vagány dolog, mert ha valamilyen célra bejön egy márka, akkor én nagy előszeretettel vásárlok mást is ugyanattól a gyártótól. Itt például még különféle tisztítószereket lehet venni tőlük, mint mondjuk részecskeszűrőhöz való termékeket, vagy csak szimplán rozsdaoldó, gyorstisztító sprayket.

Ezeken kívül van egy jó adag a kenőanyagokból is, mint például azok a Liqui Moly termékek, amik a különböző nyikorgások ellen lettek kitalálva. Ilyen többek között a féknyikorgás elleni termékcsalád, ahol van spray és paszta is, hogy a különböző területeken is egyaránt felhasználható legyen az anyag.

Lehet még kapni kimondottan olyan folyadékokat is, amelyek azt segítik elő, hogy az elektronikai kontaktok tiszták legyenek a motortérben, és ne legyen sehol bármiféle érintkezési probléma a szennyeződésből adódóan. Ezeket kontakt spraynek hívják.

A kínálatban van még bőven cink spray, olajfelszívó granulátum, fagyasztó spray és fehér karbantartó spray is. Bár tudnám, hogy mindegyik mihez kell, de nem tudom. Azt viszont igen, hogy mindegyikről lehet olvasni a megfelelő aloldalon az olajwebshop.hu-n egy olyan leírást, ami alapján az is hamar képbe tud kerülni, aki egyébként nem jártas ezeken a területeken. Szóval gond egy szál se, csak egy kicsit utána kell járni és máris ott van helyben a végtelen információ forrása, ami ráadásul garantáltan megbízható is.

Ha tehát felkeltette az érdeklődéseteket az, hogy milyen sokat lehet megtudni és persze mennyi mindent lehet rendelni ebben a témában: Liqui Moly termékek – Szerviz – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, akkor lessétek meg az említett oldalt, vagy látogassatok el személyesen a négy budapesti üzletük valamelyikébe.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.