Születésnapra is jó ötlet a feliratos póló.

Szponzorált tartalom

póló

póló

A munkámból kifolyólag elég sokat utazok az országban. Egy kereskedőnél ez persze nem meglepő, de sokak szerint én még a kereskedőkhöz képest is sokkal többet utazok.  Gyakorlatilag láttam már mindent az országban, annyi helyen megfordultam már. A kolléganőmmel például legutóbb Makón voltunk..

Hazafelé jövet volt időnk beszélgetni és a kolléganőm elmondta, hogy hazaérve az első dolga lesz az ajándék póló keresésre az interneten a barátnőjének, akinek most lesz a születésnapja.

Ekkor beugrott a lolmarkt.hu oldal, ahonnan mi is rendeltünk a múltkor a barátaimmal. Mi is szülinapi ajándéknak rendeltük a pólót, és nagyon meg voltunk elégedve vele, így bátran ajánlottam a kolléganőmnek.

Útközben rákeresett az említett oldalra, ahol rengeteg póló közül lehet választani. Millió kategória van, legyen szó akár leánybúcsúról, születésnapról, családról, munkáról, bármiről.

A honlapon a poénos kategóriát kezdtük el nézegetni, mert megkért, hogy segítsek neki a döntésben. Itt három darab volt, ami a legjobban tetszett nekünk, melyek a következők voltak: „ A legjobb mama a világon“, „Ne akarj felbosszantani“ és a „Believe in your dreams“. Persze tényleg rengeteg póló van, de szelektálni kell belőle. Végül az első feliratnál maradtunk, mert 2 nagyon szép gyermeke van, így a felirat hozzájuk is köthető.

Ott a kocsiban meg is rendeltük a pólót, amelyért mindössze 4490 Ft-ot kellett fizetni. A kolléganőm kártyával ki is egyenlítette és már alig várta a kiszállítást.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.