A bölcsességfog sokszor okoz problémát

Szponzorált tartalom

bölcsességfog húzás

bölcsességfog húzás

Kicsi koromban mindig azt gondoltam, hogyha valakinek kinő a bölcsességfoga, az annak a jele, hogy kellően bölcs és okos ahhoz, hogy felnőttként lehessen rá tekinteni.

A bölcsességfog számomra a felnőtt lét egyfajta furcsa jelképe volt, egészen addig, amíg nekem el nem kezdett nőni a sajátom.

14 éves voltam, amikor az első bölcsességfogam elkezdett jobb oldalt, fent kibújni.

Az események összhangban álltak az érzéseimmel, miszerint nem vagyok én még kellően felnőtt egy bölcsességfoghoz, ugyanis 2 év kellett, mire teljesen előbújt.

Hála az égnek, nekem inkább csak kellemetlenséget okozott, mint fájdalmat, azonban sokan nem ilyen szerencsések.

Ott van például az öcsém, akinek 17 éves korában indult növekedésnek a bölcsességfoga: ő az első pillanattól fogva óriási fájdalmakkal küszködött.

Eleinte abban a hitben voltunk, hogy ez normális, ám amikor napokon keresztül szenvedett, nem tudott enni és semmilyen gyógyszer nem csillapította a kínját, a szüleim kijelentették, hogy fogorvost kell keresni.

Bár tesóm fél a fogorvostól, ekkorra már olyan fájdalmai voltak, hogy egy percig sem hezitált azt illetően, hogy menjen-e vagy sem.

Mivel nem volt „bejáratott” orvosunk, a neten kezdtem nézelődni, és rábukkantam a fogorvosbudapest.info weboldalra.

Nagyon szimpatikusak voltak számomra, egyfajta bizalmat ébresztett bennem a könnyen kezelhető és átlátható, modern weboldal.

Számomra nagyon fontos volt, hogy nem csak kinézetre, hanem tartalomra is 10/10-es az oldal.

Megszámlálhatatlan blogbejegyzést olvashattam itt fogápolás témakörben, ami egyrészt szélesítette a témával kapcsolatos tudásom, másrészt megnyugtatott afelől, hogy a testvérem problémája is jó eséllyel kezelhető, és nem kell majd mind a 4 bölcsességfogát így végigkínlódnia.

Külön kiemelném, hogy az itteni bejegyzések másmilyenek voltak, mint amit a többi oldalon találtam: itt minden közérthető módon, de mégis szakmailag hitelesen volt leírva, ami szerintem nagyon ritka.

Számos oldallal találkoztam, ahol sok tartalom volt, de két gondom akadt velük: az egyik bajom az volt, hogy néhol nem volt érthető a szöveg a rengeteg szakszó miatt, a másik pedig az, hogy némelyik oldal ilyen „nesze semmi, fogd meg jól” típusú írásokat tartalmazott, amivel nem lettem előrébb.

A fogorvosbudapest.info oldalán szerencsére remekül elkapták az arany középutat ebben.

Mivel a szimpátia nem csak részemről, hanem testvérem és édesanyám oldaláról is megvolt, így másnap telefonáltunk is időpontért.

Már a hívás során is nagyon kedvesek voltak, így gyorsan meggyőztek minket, hogy jól döntöttünk, amikor őket választottuk.

Ami meglepett minket, az az, hogy nem kellett sokat várni az időpontra.

Megértették, hogy súlyos a helyzet, ezért sikerült keríteni az öcsém számára egy időpontot 48 órán belül.

A kezelés során minden rendben zajlott: tesóm minden félelmét el tudta engedni a türelmes hozzáállásnak köszönhetően, a lehető legkevesebb fájdalommal megúszta és még anyagilag is egészen jól jártunk (nem kellett eladni a házat, hogy kifizessük a fogorvost).

Mivel ez még csak az első bölcsességfoga volt a testvéremnek, sajnos elképzelhető, hogy a többi sem fog akadály nélkül kibújni neki.

Nem örülnénk neki, ha így lenne, de már sokkal nyugodtabban állnánk a helyzethez, és biztosan nem is halogatnánk napokig, hogy orvoshoz menjünk: rögtön hívnánk a fogorvosbudapest.info munkatársait.

Hamarosan nekem is esedékes lesz egy rutinellenőrzés, és úgy döntöttem, én is a fogorvosbudapest.info szakembereit fogom felkeresni emiatt.

A bizalom már megvan, ugyanis a testvérem kapcsán már bizonyítottak nekem: bölcsességfog témában ők a profik!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.